Harboes bryggeri

Harboes Bryggeri har hovedsæde i Skælskør, samme sted som da virksomheden blev grundlagt i 1883. I 1957 blev Harboes Bryggeri omdannet til et aktieselskab, og op gennem 1970’erne ekspanderede bryggeriet kraftigt. I 1989 blev virksomheden børsnoteret, hvilket skabte grundlag for yderligere ekspansion. Gennem de seneste årtier har Harboes Bryggeri været i konstant vækst og koncernen fremstår i dag som en attraktiv og fremsynet arbejdsplads. Lokalt og internationalt.

3 bryggerier

Koncernen består af bryggerierne Harboes Bryggeri i Skælskør, Darguner Brauerei i Tyskland og Viru Õlu i Estland. Tilsammen eksporterer vi produkter til mere end 90 lande verden over.

Øl og læskedrikke med fokus på udvikling

På bryggerierne produceres traditionelle øl og læskedrikke. Vi har altid fokus på udvikling, nyskabelse og innovation. Derfor arbejder vi kontinuerligt på at skabe nye produkter og udvikle vores produktionsmetoder. På den måde skabes den vækst og fornyelse, der skal til, for at vi også fremover kan sikre os en plads helt fremme på vores område. Produktsortimentet følger med tiden – og vi er stolte af at kunne være en af Danmarks førende leverandører af øl og læskedrikke.

En stærk virksomhedskultur

Vi har en meget stærk virksomhedskultur, hvor der lægges vægt på ansvar, samarbejde, kvalitet og resultater. Virksomhedskulturen afspejler de grundlæggende værdier, der er skabt gennem 135 års familiedrevet virksomhed, hvor ledelsen har engageret sig aktivt i medarbejderne, deres vilkår og det lokalmiljø, som Harboe er en vigtig del af. Denne virksomhedskultur er videreført i takt med, at vi har udvidet vores aktiviteter internationalt.

Stærk forankring i lokalsamfundet

Harboes Bryggeri er stærkt forankret i lokalsamfundet. Derfor støtter vi blandt andet lokale sportsforeninger for at sikre synlighed og for at kunne være en aktiv medspiller lokalt. Gennem de seneste mange år, har vi sponseret blandt andet fodbold, badminton, håndbold, sejlsport, byfester, musikfestivaler og meget mere.

http://www.harboes.dk/

Scroll to top