Tirsdagsklubben

Tirsdagsklubben i Korsør Golf Klub har slogan'et Når golf er bedst.

Med det mener vi, at benhård konkurrence kombineres med det sociale.

At den friske luft og naturoplevelsen - og den er enestående i Korsør - kombineres med den kølige fadøl på terrassen. Og at golfreglerne tages alvorligt.

Med omkring 80 medlemmer og 26 turneringer og arrangementer hen over sæsonen, er der noget for alle. Puttemesterskaber, Short Game mesterskaber, Hulspilsturnering og så den helt store 3-dages tur den 2. weekend i august.

Grundelementet i Tirsdagsklubben er den løbende turnering der finder sted hver tirsdag (!), hvor vi slår ud mellem kl. 13 og 17. Du bestemmer selv hvornår i dette tidsrum og hvem du vil spille med - blot skal der mindst være én markør fra Tirsdagsklubben i bolden.

Vi har vores egen hjemmeside www.korsoergolf-tirsdag.dk

Her kan du se vedtægterne og turneringsplanen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på kgktirsdagsklub@gmail.com eller ringe til en af de 4 i formandskabet