Junior

Velkommen til Korsør Golfklubs Juniorafdeling

Her finder du en masse info om det at være Juniormedlem i klubben, så er du i alderen 5-21 år - så kigger du på rette side.

Afdelingen ledes af Juniorudvalget, som planlægger træning, arrangementer m.v. - og udvalget står altid til rådighed for en dialog.
Udvalgets kontaktoplysninger

Som junior har du mulighed for faste ugentlige træninger, som styres af klubbens Pro-træner sammen med et antal juniorhjælpere. Træningstider fremgår under punktet Træning.

Træningen følger Dansk Golf Unions principper for juniortræning, hvor nøgleordene er RUS (Relationer - Udvikling - Sjov)
Læs mere om Juniorgolf her

Det skal være sjovt at være junior i KGK, og der skabes relationer mellem spillerne uanset alder og niveau, således at golf i KGK ikke kun er en individuel sportsgren, men også en mulighed for at få nye venner og kammerater.

Du lærer at begå dig på en golfbane, etikette, regler og et af vores fokusområder er at du oplever en målbar positiv udvikling i dit golfspil - måske slår du længere og putter mere præcist end ved sæsonstart.

Kig rundt på vores sider - og finder du ikke det du søger - så tøv ikke med at kontakte os i udvalget.