Booking

I perioden 1. april - 31. oktober er starttidsbooking i tidsintervallet 07.00 - 18.00 obligatorisk.

Kontoret er åbent alle hverdage 09.00-14.00 på telefon 58 37 18 36. Jf. ligeledes "Klubben".

Ved uopsættelig forhold kan Hans Henrik Burkal kontaktes på 20 15 17 89

BOOKING AF TIDER

Der kan bookes tider på hverdage, i weekends og på helligdage i perioden fra 1. april til og med 31. oktober.

1. maj og 5. juni (Grundlovsdag) betragtes ikke som helligdage.

Det er uret ved 1. teested, som gælder ved tildelte starttider.

Booking af tider kan ske på følgende måder:

• på GolfBox. Brug vores login i toppen eller  www.golfbox.dk
  • ved telefonisk henvendelse til kontoret i åbningstiden
  • ved selvbetjening på touch screen i klubhusets foyer - indtil 10 minutter før start
  • ved personlig henvendelse på kontoret
  • pr. e-mail til golf@korsoergolf.dk – disse reservationer ekspederes i kontorets åbningstid, hvorfor den bookede tid først er gældende, når bekræftelse er modtaget retur på mail

Ved booking skal klub- og medlemsnummer på samtlige spillere med DGU-medlemskort, altid oplyses. I modsat fald bookes kun til de, som der oplyses klub- og medlemsnummer på.

Afbestilling af tid kan ske på Golfbox, pr. e-mail, telefonisk til kontoret inden for dets åbningstid.

GENERELT

Seniorklubben har fortrinsret på Old Course hver anden tirsdag fra kl. 08.30 - 11.30.

Øvrige tirsdage er der bagudgående gunstart fra kl. 08:00. 1 tee vil være lukket frem til kl. 11:00.

Dameklubben har fortrinsret på Old Course onsdage klokken 08.30 – 09.30, 14.00 – 15.30 og 16.30 -17.00.

Manneklubben har fortrinsret på Old Course torsdage klokken 09.00 - 09.30, 14.00 – 15.30 og 16.30 - 17.00.

Begynderudvalget har fortrinsret på Harboe Course mandage 15.00 - 20.30.

Juniorudvalget har fortrinsret på Harboe Course onsdage 16.30 - 18.00.

Udenfor tidsrummet 07.00 - 18.00 spilles efter boldrende, dog går spillere med fortrinsret uden om spillere i boldrenden.

Fortrinsretten gælder kun for de, som starter ud fra 1. tee. Ingen starter fra andre tees.

Der må ikke ligge flere bolde i boldrenden, end der er spillere – altså lægger man ikke en bold i boldrenden for nogen, som ikke er mødt op!

Tidsbookingen annulleres ved turneringer indtil deltagerantal er kendt.

Alle, som skal spille ud på en booket tid, skal senest 10 minutter før tee off bekræfte fremmøde/den bookede tid på touch screenen i klubhuset.

Dette kan ske enten med DGU-kortet eller manuelt ved indtastning af klub- og medlemsnummer samt pinkode. I modsat fald annulleres bookingen, og tiden kan spilles efter boldrenden.

Hvis et medlem indenfor en periode af 14 dage har 3 ”ubekræftede” bookinger, kan klubben udelukke vedkommende fra bookingsystemet i en periode op til 2 måneder.

MEDLEMMER

Et medlem af Korsør Golf Klub kan maksimalt booke 5 tider inden for en 14-dages periode og tidligst på 9. dagen for ønsket spil.

Kontoret kan dispensere fra ovenstående regel – eksempelvis ved deltagelse i turneringer eller andet relevant, hvor det er nødvendigt med en fast aftale mere end 14 dage ud i fremtiden.

For afvikling af en ”familiematch” kan et ordinært medlem maksimalt 1 gang årligt via kontoret, anmode om booking af op til 6 sammenhængende tider (1 blok). Der kan på en og samme dag, ikke være booket mere end 1 blok. Tildeling af familiematcher sker ikke nødvendigvis efter 'først-til-mølle' princippet.

GÆSTER TIL MEDLEMMER

Benyt Proboksen i indgangspartiet
kun 1 gæst pr. medlem til gæstepris (ej fleksmedlemmer).

Handicapgrænse for greenfee spillere alle dage 42.

WEEKENDS & HELLIGDAGE

3- og 4- bolde har fortrinsret i weekends og på helligdage!

For at udnytte banen bedst muligt vil boldene, om nødvendigt, blive fyldt op til 3 eller 4 spillere. Man kan altså ikke reservere tid til en 2-bold med den klausul, at der ikke kan sættes flere spillere på bolden. 2-bolde vil af kontoret kunne blive fyldt op til 3- eller 4-bolde. Bolde fra boldrenden har altid ret til at komme med som ”fyld” på en 2- eller 3-bold.

En konsekvens heraf er, at der vil være mange 3- og 4-bolde på banen disse dage. Det vil sige, at en eventuel 2-bold må se i øjnene, at den kommer til at gå efter en række 3- og 4-bolde, hvor der ikke er huller imellem. Derfor må 2-bolde belave sig på, at de 18 huller tager noget længere tid end normalt.

Banekontrollen vil ind imellem fungere som starter og specielt de weekends og helligdage, hvor der er stor søgning til banen.